Productivity

BI Streaming Hjelp

0
0
4
0

Ved hjelp av Streaming Hjelp for BI kan du enkelt se om forelesningen din på BI streames eller ikke i kalenderen din. Dersom rom nummeret er markert med grønt betyr det at det er streaming tilgjengelig, men hvis det er rødt betyr det at streaming er utilgjengelig.

Med Streaming Hjelp for BI PRO kan du i tillegg enkelt trykke på romnummeret, for å få opp forelesningen direkte! (dersom streaming er tilgjengelig).

Fungerer nå ved BI Oslo, BI Stavanger, BI Bergen og BI Trondheim!

Vi oppdaterer denne Chrome Utvidelsen jevnlig med nye rom dersom BI tar i bruk streaming i flere rom. Akkurat nå er det hele 28 forelesningssaler som er tilgjengelige for streaming, og Streaming Hjelp for BI hjelper å enkelt å finne ut hvilke forelesninger som blir streamet – og hvilke som er utilgjengelige for streaming.

BI Streaming Hjelp er laget av BI Studenter, for BI studenter. Vi utviklet denne utvidelsen da vi var lei av å bruke lang tid på å finne ut om forelesningen streames eller ikke, for så å finne linken til forelesningen. Vi håper denne utvidelsen hjelper deg like mye som den hjelper oss.

Likevel, om du har noen ideer på nye funksjoner vi kan legge til, eller om du har spørsmål, send en mail til [email protected]!

VIKTIG:

BI Streaming Hjelp er ikke en del av Handelshøyskolen BI, og er kun ment som et hjelpeverktøy for studenter til å enklere finne ut om forelesningen streames eller ikke. BI Streaming Hjelp samler heller ingen brukerdata, og er kun aktiv på BI sin portal side.

BI Streaming Hjelp
Related posts
Productivity

Smart card access extension

Productivity

Jurassic World Evolution

Productivity

Screencastify - Screen Video Recorder

Productivity

LibPlus - rozszerzenie do Librusa