Chrome

CSKA Sofia Web Guardian

5
9
55
3

CSKA Web Guardian (beta) е разширение за браузъра Chrome, което Ви предпазва от сайтове, водещи активна пропагандна кампания срещу футболен клуб ЦСКА.

След инсталирането му опитът за достъп до такива страници ще препраща към безопасно място. Там ще намерите повече информация защо сте блокирани и възможност да продължите към http://cska.bg.

В допълнение към горната функционалност резултатите от търсене в Гугъл ще бъдат филтрирани така, че да изключват сайтовете, поставени в черния списък.

Комбинацията от горните мерки гарантира, че почти винаги ще бъдете предпазени от пропагандни материали, а също и няма да бъдат генерирани кликове към съответните медии. По този начин ще бъде намалена популярността им както сред армейската общност, така и изобщо.

Ние вярваме, че битките в спорта трябва да се разрешават на терена, а не извън него.

Разширението е замислено и разработено от привърженици. Нито тази страница, нито разширението са свързани по какъвто и да е начин със служители на ПФК ЦСКА. Разширението се разпространява с нетърговска цел и инсталирането му е напълно доброволно.

Черният списък подлежи на постоянна актуализация и може да бъде намерен на https://github.com/…/cskawebguardian.…/blob/master/README.md.

CSKA Sofia Web Guardian
Related posts
Chrome

Pinboard Tools

Chrome

New Tab - Eromanga-sensei

Chrome

ActivCast Sender

Chrome

New Tab - Log Horizon

3 Comments

Comments are closed.