Chrome

Opgelicht website alert

1.7
3
2207
3

Een nepwebshop herken je meestal pas als je tevergeefs hebt zitten wachten op je bestelling. Weg geld! Hoe kon jij nou weten dat het een nepsite was..? Vanaf nu kan Opgelicht?! je daar bij helpen: installeer dit hulpmiddel in je browser en ontvang een waarschuwing als de webwinkel of phisingsite bij Opgelicht?! bekend is.

Ook controleert deze handige tool of de website gebruikmaakt van een beveiligde verbinding. Doet een site dat niet, dan worden (betaal)gegevens die je invult onversleuteld verstuurd, waardoor ze voor kwaadwillenden mogelijk te onderscheppen zijn.

Het enige wat je hoeft te doen, is de plugin toevoegen aan Chrome, via de knop hierboven. Dan houdt Opgelicht?! je voortaan op de hoogte, via het icoontje rechts naast de adresbalk.

Waarom moet ik toestemming geven om gegevens te lezen en wijzigen van de websites die je bezoekt?

Wanneer we een melding hebben over een site, geeft de Opgelicht?!-tool een pop-up om je te waarschuwen. Om deze pop-up mogelijk te maken, voegen we de opdracht daarvoor toe aan de code van de site. Het enige wat deze code doet, is dus het mogelijk maken van een waarschuwingspop-up. De tool maakt géén gebruik van je persoonsgegevens.

Wil je dit niet, dan kun je na installatie van de tool deze rechten aanpassen door het alleen te laten werken na een klik op de knop van de Opgelicht?!-tool, Dit kan bij de instellingen van de extensies in Chrome. Je krijgt dan géén pop-up als een website vermeld staat bij Opgelicht?!. We hebben ook een optie gemaakt om de pop-up via de instellingen van de plug-in uit te zetten. Klik hiervoor op de drie puntjes linksboven als je de popup uitklapt (of klik met je rechtermuis op het bolletje van de extensie en vervolgens op ‘opties’).

Privacybeleid: https://www.avrotros.nl/privacy/

Opgelicht website alert
Related posts
Chrome

Pinboard Tools

Chrome

New Tab - Eromanga-sensei

Chrome

ActivCast Sender

Chrome

New Tab - Log Horizon

3 Comments

Comments are closed.