Chrome

Save to Digi Storage

4.8
24
6293
8

Aceasta extensie iti permite sa iti salvezi continutul din paginile web direct in contul Digi Storage.

Vrei sa salvezi text, imagini, documente sau orice tip de fisiere din paginile web pentru vizionarea ulterioare ? Acum poti face asta cu un singur click! Foloseste extensia ‘Save to Digi’ si iti poti salva contentul web preferat direct in contul Digi Storage, de unde il poti viziona si sincroniza pe orice dispozitiv!

Digi Storage este cel mai rapid serviciu de stocare pentru clientii din Romania. Toate serverele Digi Storage sunt in Romania asa ca poti transfera si sincroniza fisiere la viteze de pina la 1Gbps!

Mai mult, oferim si cea mai mare capacitate de stocare GRATUITA: 20GB pentru clientii Fiberlink 500 si 50GB pentru clientii Fiberlink 1000.

Cu Digi Storage ai acces la toate datele tale oriunde, oricind si ti le poti sincroniza pe toate dispozitivele, indiferent daca e vorba de PC-uri cu Windows, Linux sau OS X sau telefoane cu Android, iOS sau Windows Phone. Poti extinde nelimitat capacitatea contului Digi Storage prin adaugarea conturilor existente de Dropbox, Google Drive sau OneDrive!

Poti partaja si uploada orice fisier, indiferent de marimea lui, printr-un singur click si poti accesa contul Digi Storage si prin FTP sau, direct din sistemul de operare, prin WebDav.

Save to Digi Storage
Related posts
Chrome

Pinboard Tools

Chrome

New Tab - Eromanga-sensei

Chrome

ActivCast Sender

Chrome

New Tab - Log Horizon

8 Comments

Comments are closed.