Shopping

ShopBuddies

0
0
587
0

Weten bij welke shops je cashback krijgt als je surft op internet? Dat kan nu met de nieuwe Shopbuddie.be Alertbar!

Installeer de Alertbar en mis nooit meer een aankoop met cashback. Je krijgt automatisch een melding zodra je een website van een Shopbuddie.be bezoekt. Hiermee bespaar je honderden euro’s extra per jaar!

Voordelen van de Alertbar
– Automatische melding als je bij een shop cashback kan krijgen
– Altijd op de hoogte van de nieuwste acties op Shopbuddie.be
– Snelle toegang tot je account
– Extra zekerheid voor goede registratie van je aankopen
– Gratis te downloaden en bespaart je veel geld

Ga naar https://www.shopbuddie.be/user/register.php en meld je gratis aan!

Over Shopbuddie.be
Shopbuddie.be maakt online shoppen leuker en goedkoper! Shopbuddie.be geeft je korting op je online aankopen en biedt daarnaast extra korting met kortingscodes en speciale acties. Met ruim 3.000 aangesloten webshops is het aanbod zeer groot.

Hoe werkt Shopbuddie.be?
Iedereen kan zich gratis aanmelden op Shopbuddie.be! Na registratie krijg je direct korting op je online aankopen bij de meer dan 3.000 aangesloten webshops. Bij elke webshop op Shopbuddie.be staat aangegeven hoeveel korting je ontvangt op jouw aankoop. Dit kan een percentage of een vast bedrag per aankoop zijn. Als je een aankoop hebt gedaan via Shopbuddie.be bij een aangesloten webshop, dan wordt dit geregistreerd in jouw account op Shopbuddie.be en ontvang je het vermelde bedrag aan korting van Shopbuddie.be terug. Voor het registreren van jouw aankopen, maken wij gebruik van een geavanceerd tracking systeem.

De voordelen van Shopbuddie.be
Als je je aanmeldt bij Shopbuddie.be krijg je korting op miljoenen producten en diensten bij meer dan 2.500 aangesloten webshops. Profiteer daar bovenop van nog méér korting als je gebruik maakt van onze kortingscodes en speciale acties. Jij shopt, wij betalen!

ShopBuddies
Related posts
Shopping

OzBargain

Shopping

WowApp SmartWeb

Shopping

Savings Bar: Compare Prices in One Click

Shopping

Zoom Player Deals