Shopping

NuCash

0
0
535
0

Weten bij welke shops je cashback krijgt als je surft op internet? Dat kan nu met de nieuwe NuCash.nl Alertbar! Installeer de Alertbar en mis nooit meer een aankoop met cashback. Je krijgt automatisch een melding zodra je een website van een NuCash.nl bezoekt. Hiermee bespaar je honderden euro’s extra per jaar!

Voordelen van de Alertbar
– Automatische melding als je bij een shop cashback kan krijgen
– Altijd op de hoogte van de nieuwste acties op NuCash.nl
– Snelle toegang tot je account
– Extra zekerheid voor goede registratie van je aankopen
– Gratis te downloaden en bespaart je veel geld

Ga naar https://www.nucash.nl/user/register.php en meld je gratis aan!

Over NuCash.nl
NuCash.nl maakt online geld verdienen leuker en makkelijker! NuCash.nl geeft je korting op je online aankopen en biedt daarnaast extra korting met kortingscodes en speciale acties. Met ruim 2.500 aangesloten webshops is het aanbod zeer groot.

Hoe werkt NuCash.nl?
Iedereen kan zich gratis aanmelden op NuCash.nl! Na registratie spaar je direct CashCoins op online aankopen bij de meer dan 2.500 aangesloten webshops. Bij elke webshop op NuCash.nl staat aangegeven hoeveel CashCoins je ontvangt voor jouw aankoop. Dit kan een percentage of een vast bedrag per aankoop zijn. Als je een aankoop hebt gedaan via NuCash.nl bij een aangesloten webshop, dan wordt dit geregistreerd in jouw account op NuCash.nl en ontvang je het vermelde aantal CashCoins van NuCash.nl. Voor het registreren van jouw aankopen maken wij gebruik van een geavanceerd tracking systeem.

De voordelen van NuCash.nl
– Korting op miljoenen producten
NuCash.nl biedt via de meer dan 2.500 aangesloten webshops korting op miljoenen producten, van parfum tot schoenen, tot meubels en nog veel meer. Allemaal met korting!
– Méér korting met kortingscodes & acties
Krijg extra korting met de kortingscodes & speciale acties op NuCash.nl! Bespaar nog méér op het aankoopbedrag, profiteer van gratis verzending en nog veel meer interessante acties en leuke extra’s!
– Favoriete webshops
Voeg favoriete webshops toe aan jouw persoonlijke lijst met favorieten en je hebt deze shops altijd snel gevonden. Mail jouw favorietenlijst naar vrienden en laat ze weten waar jij graag shopt!
– Verdien meer
Vertel je vrienden over NuCash.nl, doe mee met onze prijsvragen en enquêtes en verdien méér met NuCash.nl!

NuCash.nl facts
– Meer dan 2.500 webshops zijn aangesloten, met een gezamenlijk assortiment van miljoenen producten
– NuCash.nl geeft niet alleen korting op online aankopen, maar doet dit in combinatie met extra korting door het aanbieden van kortingscodes & speciale acties. En dat alles op 1 website!

NuCash
Related posts
Shopping

OzBargain

Shopping

WowApp SmartWeb

Shopping

Savings Bar: Compare Prices in One Click

Shopping

Zoom Player Deals