Chrome

LadyCashback

0
0
91
1

Weten bij welke shops je cashback krijgt als je surft op internet? Dat kan nu met de nieuwe LadyCashback.be Alertbar! Installeer de Alertbar en mis nooit meer een aankoop met cashback. Je krijgt automatisch een melding zodra je een website van een LadyCashback.be bezoekt. Hiermee bespaar je honderden euro’s extra per jaar!

Voordelen van de Alertbar
– Automatische melding als je bij een shop cashback kan krijgen
– Altijd op de hoogte van de nieuwste acties op LadyCashback.be
– Snelle toegang tot je account
– Extra zekerheid voor goede registratie van je aankopen
– Gratis te downloaden en bespaart je veel geld

Ga naar https://www.ladycashback.be/user/register.php en meld je gratis aan!

Over LadyCashback.be
LadyCashback.be maakt online shoppen leuker en goedkoper! LadyCashback.be geeft je korting op je online aankopen en biedt daarnaast extra korting met kortingscodes en speciale acties. Met ruim 1.500 aangesloten webshops is het aanbod zeer groot.

Hoe werkt LadyCashback.be?
Verslaafd aan (online) shoppen? Wij hebben dé oplossing, want met LadyCashback verdien je geld! Shop met korting bij 2.500 webshops – van bekende tot minder bekende merken en van mode tot beautyproducten en weekendjes weg – en spaar voor cash of cadeaus. Wij zoeken altijd naar de beste kortingscodes en aanbiedingen bij al deze webshops, zodat jij profiteert van de meeste korting.
Maar onze Ladies verdienen méér! Lees e-mails, klik op banners en deel de beste aanbiedingen op Facebook of Twitter in ruil voor cash. Of schrijf een webshop review en geef je mening over onze website in een testimonial. Veel manieren dus om je portemonnee maandelijks extra te vullen. En… Vergeet niet om al je vriendinnen uit te nodigen voor LadyCashback. Zij shoppen ook graag met korting en jij krijgt een bonus voor elke nieuwe aanmelding!
LadyCashback is een social shopping site die verder gaat dan alleen shoppen. Wij zoeken dagelijks naar nieuwe manieren waarop jij geld kan verdienen.

LadyCashback
Related posts
Chrome

Pinboard Tools

Chrome

New Tab - Eromanga-sensei

Chrome

ActivCast Sender

Chrome

New Tab - Log Horizon

1 Comment

Comments are closed.